רפי שדמי

 

למעלה משלושים שנה כפרקליט, שעיקר עיסוקו בייצוג בעלי דין המצויים בסכסוך משפחתי, מציבני בעמדת התבוננות שונה על ההתרחשויות המשפטיות.
חובת הנאמנות ללקוח, לצד הרצון להעניק את הליווי המשפטי הנכון, ימצאו ביטוי בהנחה המלווה אותנו תמיד ולפיה: המשאב היקר לאדם עלי אדמות הוא הזמן!
לא נכתת רגלינו בין הערכאות, לא נעמיק המחלוקת, לא נטלטל ילדינו אלא ככל שהנסיבות מצדיקות זאת, נחתור לפתרון הטוב ללקוח, לבן הזוג ולצאצאיו.
לא תמיד ניתן הדבר בידנו ולא תמיד יש מתאם או מפגש של רצונות המתדיינים, אולם אנו נשתדל תמיד ליתן דגש לזמן האבוד והפגיעות המתרגשת, ככל שמעצימים הסכסוך.

"לדין – פנים זועפות, לפשרה – פנים שוחקות . הפשרה מאירה פנים לכל המתדיינים, מכבה את אש המחלוקת שביניהם ואינה משאירה גחלים לוחשות העלולות להציתה מחדש. לעומתה, ההכרעה השיפוטית "מזעיפה", בדרך כלל, את פניה למי מן המתדיינים, היא סופה המשפטי של המחלוקת, אולם לא בהכרח מכבה את גחליה".

                                               (השופט טירקל בע"א 1639/97).

משרדנו מוכר כאחד המשרדים הידועים במדינת ישראל בתחום דיני משפחה וירושות – כך על פי דירוג דנ'ס 100 היוקרתי של חברת dun&bredstreet .

אודות רפי שדמי:

עו"ד רפי שדמי עוסק למעלה מ-30 שנה בתחום דיני המשפחה והירושה.
עו"ד שדמי הוסמך כבוגר במשפטים, בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב ובשנת 1983 הוסמך כחבר בלשכת עורכי הדין. בנוסף, לעו"ד שדמי תואר ראשון בפקולטה למדעי החברה באוני' תל אביב.
רפי שדמי נשוי מאז שנת 1976, אב לשלושה בנים וסב לנכדים. בשנת 1989 הקים עו"ד שדמי את משרד עורכי הדין רפי שדמי, בו מועסקות שתי עורכות דין נוספות.

משרד עורכי דין רפי שדמי מעניק ייצוג וייעוץ משפטי הן במשא ומתן מחוץ לערכאות השיפוט והן בבתי המשפט לענייני משפחה, בתי הדין הרבניים וערכאות הערעור על גופים אלה- בית הדין הרבני הגדול, בתי המשפט המחוזיים ובית המשפט העליון. ניסיונו העשיר ורב השנים של עו"ד רפי שדמי נותן בידיו את הכלים להציע ללקוחותיו אסטרטגיות משפטיות מגוונות המותאמות למידותיו של כל סכסוך ומשלבות ידע משפטי נרחב, לצד אנושיות ורגישות לאופיו של הסכסוך המשפחתי.

לאחר למעלה מ-30 שנות עיסוק וניסיון, עו"ד רפי שדמי נחשב לאחד מעורכי הדין הוותיקים והמובילים בארץ. משרדו מלווה ומייצג תיקים בכל ערכאות השיפוט ומתמחה בהתאמת "מסלול" אישי לכל אחד מלקוחותיו, בהתאם לנסיבות הסכסוך הספציפי.